Algemene voorwaarden

Voorwaarden
Er is sprake van een overeenkomst als door de koper (klant) opdracht gegeven wordt aan de verkoper (Knøss Conceptstore) om een of meerdere producten te leveren. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten.

De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen op de internetsite van Knøss Conceptstore.

Identiteit van de ondernemer
Naam ondernemer: L. Poel
Vestigingsplaats: Vroomshoop
E-mailadres: info@knoss.nl
KvK-nummer: 67859593
Rekeningnummer: NL34 RABO 0316 3430 21

Betaling
Betaling vind plaats door iDeal of Creditcard.

Levering
Knøss Conceptstore draagt zorg voor een correcte levering van de producten.
Knøss Conceptstore behoudt zich het recht de koopovereenkomst te ontbinden als klant zich niet aan de voorwaarden houdt.

Knøss Conceptstore streeft er naar om alle bestellingen binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. Als artikelen een langere levertijd hebben of (tijdelijk) niet geleverd kunnen worden zal u binnen een week via e-mail hiervan op de hoogte gesteld worden. Een bestelling zal echter in principe altijd uiterlijk binnen 4 weken na ontvangst van de betaling verstuurd worden naar het door u opgegeven adres.

Knøss Conceptstore is niet aansprakelijk voor vertragingen die worden veroorzaakt door post en pakketbezorgers. Ook is Knøss Conceptstore niet aansprakelijk voor welke schade dan ook als gevolg van het overschrijden van de aangekondigde levertermijnen.

We reserveren uw bestelling 5 werkdagen. Hebben wij dan nog geen betaling ontvangen dan ontvangt u een herinnering. Reageert u niet binnen 3 werkdagen dan wordt de bestelling geannuleerd en worden de artikelen weer in de webshop geplaatst.

Verzending
Producten worden verzonden via PostNL zodra de betaling is ontvangen.
De bestelde producten kunnen ook op afspraak afgehaald worden in onze winkel in Vroomshoop.
Knøss Conceptstore garandeert dat de bestellingen in goede staat verzonden worden en dat aan de verzending veel zorg en aandacht is besteed.
Knøss Conceptstore is groen daarom gebruiken we zo veel mogelijk hergebruikte inpak materiaal.
De verzendkosten zijn 1,95 euro, 4,50 euro of 6,95 euro per bestelling.
Afhankelijk van de bestelde producten wordt de verzendklasse bepaald. Indien de verzending wordt gedaan met brievenbuspakket track en trace of pakket gaan we uit van de gegevens voor ontvangst die wij via de track en trace van PostNL ontvangen. We zijn voor de vertragingen bij PostNL niet verantwoordelijk.

Prijzen
Prijzen die op de site staan van Knøss Conceptstore zijn vaste prijzen, hierover kan niet onderhandeld worden. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk- zetfouten. Voor de gevolgen van druk – en zetfouten word geen aansprakelijkheid aanvaard.
De prijzen worden vermeld in euro’s inclusief 9% of 21% btw en zijn exclusief verzendkosten.

Privacy
Knøss Conceptstore zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden.
Persoonsgegevens worden alleen gebruikt door Knøss Conceptstore.

Bedenktijd
Je hebt een bedenktijd van 14 dagen. Indien je het artikel al hebt ontvangen en terugstuurt zonder gebruik, schade of in gesloten verpakking word het bedrag excl. verzendkosten na ontvangst retour gestort binnen 14 dagen. De kosten voor retourverzending zijn voor rekening van de klant.

Klachtenafhandeling
Knøss Conceptstore streeft naar tevreden klanten. Mocht er onverhoopt een klacht zijn dan wordt Knøss Conceptstore daar graag van op de hoogte gebracht. We kunnen dan samen zoeken naar een passende oplossing. Zonder opgave van reden kan de bestelling binnen 14 werkdagen geretourneerd worden mits de verpakking gesloten is en het artikel ongebruikt.
Na ontvangst van het artikel word het aankoopbedrag excl. verzendkosten binnen 14 dagen retour gestort. De verzendkosten van het retourneren zijn voor de klant.
Artikelen die in opdracht besteld zijn en sale artikelen kunnen niet geruild of retourneert worden.
Uw levering wordt altijd met grote aandacht en zorg ingepakt en gecontroleerd. In het onverhoopte geval dat u desondanks een onvolkomenheid constateert, gelieve dit binnen 48 uur na ontvangst aan ons te melden per email aan webshop@knoss.nl.
In geval van schade graag begeleid door relevante foto’s. Retour zenden alleen na email in overleg met een akkoord van Knøss Conceptstore.

Afbeeldingen
Alle foto’s en afbeeldingen zijn eigendom van Knøss Conceptstore. De afbeeldingen mogen niet zonder toestemming gekopieerd of voor andere doeleinden gebruikt worden.

De afbeeldingen die Knøss Conceptstore gebruikt op de site zijn van de leveranciers en de afbeeldingen van Knøss Conceptstore zelf zijn gemaakt door Lotte Poel en Knøss Conceptstore.

Overmacht
Knøss Conceptstore is niet aansprakelijk, indien en voor zover haar verbintenissen niet kunnen worden nagekomen ten gevolge van overmacht.
Onder overmacht word verstaan elke vreemde oorzaak, alsmede elke omstandigheid, welke in redelijkheid niet voor haar risico behoort te komen. Vertraging bij of wanprestaties door onze leveranciers, storingen in het internet, storingen in de elektriciteit, storingen in e-mailverkeer en storingen of wijzigingen in door derden geleverden technologie, vervoersmoeilijkheden, werkstakingen, overheidsmaatregelen, vertragingen in de aanvoer, nalatigheden van leveranciers en/ of fabrikanten van Knøss Conceptstore.