Alle 3 resultaten

Aanbieding!

Thee French Caramel

 9,95  4,00

Wil je een kop thee of een glas ijsthee? Met onze T2-thee kunt u beide versies genieten. T2 is een zwarte thee mix met karamel die een ronde, milde en intense zoetheid geeft. Bewaar gesloten en op een droge plaats om de prachtige smaak te behouden.

Peper mix

 13,95

Geniet van de klassieke pepermix van Nicolas Vahé met vijf verschillende soorten peper: witte, rode, groene, roze en zwarte pepers. Deze pepermix is een essentieel onderdeel in elk huis, vooral in combinatie met Nicolas Vahé’s populaire Franse zeezout. Deze pepermix komt in een praktische grinder, waardoor het makkelijk is om snel een beetje smaak toe te voegen. Eenmaal geopend: verbruik binnen 16 maanden.

Zout French sea salt

 11,95

Geniet van het klassieke zout van Nicolas Vahé. Frans zeezout is een populair product en wordt gecombineerd met Nicolas Vahé’s pepr mix. Deze twee zijn de perfecte aanvulling op een mooie tafel. Dit zout komt in een handige molen die het voor u makkelijk maakt om een beetje zout toe te voegen aan elk gerecht. Eenmaal geopend: verbruik binnen 16 maanden.